A gyepek titkai

Kiállítás és díjátadó

Szerző: 2023. 11. 27. 10:36

2023. november 28-án 17 órai kezdettel tartják A gyepek titkai IV. fotópályázat ünnepélyes díjátadó ünnepségét a Herman Ottó Konferencia Központban, Budapesten. A fotópályázat kiemelt célja, hogy felhívja a figyelmet a gyepek és élőviláguk védelmére, megőrzésük fontosságára.

A gyepek titkai III. vándorkiállítás a Lászlómajor Látogatóközpontban

Szerző: 2023. 08. 07. 12:29

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság Lászlómajor Látogatóközpont és Bemutató Majorságában 2023. augusztus 28-ig tekinthető meg A gyepek titkai III. fotópályázat vándorkiállítása, melynek célja a gyepes élőhelyek értékeinek bemutatása, népszerűsítése, és ezen keresztül a figyelem felhívása védelmük, megőrzésük fontosságára.

A gyepek titkai IV. fotópályázat

Szerző: 2023. 05. 17. 13:26

A Grassland-HU LIFE integrált projekttel kapcsolatban a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és projektpartnerei negyedik alkalommal hirdetik meg a gyepes élőhelyek értékeinek, jellemző növény- és állatfajainak bemutatását, népszerűsítését célzó fotópályázatukat. A pályázat kiemelt célja, hogy felhívja a figyelmet a gyepek és élőviláguk védelmére, megőrzésük fontosságára.

Májusban feltárulnak a gyepek titkai Szaporcán

Szerző: 2023. 05. 10. 13:01

A szaporcai Ős-Dráva Látogatóközpontba érkezett A gyepek titkai III. fotópályázat vándorkiállítása. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és projektpartnerei által 2022-ben beérkezett pályaművekből szakmai zsűri választotta ki a 30 legjobb képet, amelyeket május folyamán a látogatóközpontban tekintheti meg a nagyközönség.

Encsen faültetéssel, kiállítással ünnepelték a Földet

Szerző: 2023. 04. 26. 09:13

Egész nap tematikus programok várták az érdeklődőket, amelyekkel szerették volna felhívni a figyelmet a Föld megóvásának, a környezet és a természet védelmének fontosságára. Fotókiállítás nyílt a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Grassland-HU LIFE integrált projektje kapcsán hirdetett fotópályázatának legjobb képeiből.