Emlőskutatók Szakmai Napja

EMLŐSKUTATÓK SZAKMAI NAPJA

IDŐPONT: 2021. DECEMBER 9., 09:00-18:00

HELYSZÍN: MAGYAR TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUM, SEMSEY ANDOR TEREM
(CÍM: 1083 BUDAPEST, LUDOVIKA TÉR 2-6.)

SZERVEZŐK: HERMAN OTTÓ INTÉZET NONPROFIT KFT., MAGYAR TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUM

TÁRSSZERVEZŐ: WWF MAGYARORSZÁG

 

Az emlőskutatás egyre növekvő népszerűségnek örvend Magyarországon is, hiszen újabb és újabb, egyre izgalmasabb kérdések várnak tudományosan megalapozott válaszokra. Mindemellett a természetvédelem részéről is egyre nagyobb az igény a konkrét adatokkal alátámasztott, korszerű módszerekkel gyűjtött adatokra, kutatási eredményekre.

Hagyományteremtő céllal, és az eredmények széles körben való megosztásának szándékával rendezzük meg 2021-ben először az Emlőskutatók Szakmai Napját.

A Szakmai Nap témái a GRASSLAND-HU LIFE integrált projekt és az EUROLARGECARNIVORE LIFE projekt emlős vonatkozású természetvédelmi kutatásai. A két projekt számos ponton kapcsolódik egymáshoz, pl. a konfliktusos fajok kezelése, vagy a hibridizáció problémája terén, így a külön utakon megszerzett tapasztalatok mindkét projekt számára hasznosak, és széles érdeklődésre tarthatnak számot.

A részletes program az alábbi linken érhető el:
http://www.grasslandlifeip.hu/node/149

Bővebb információ Cserkész Tamástól kérhető a cserkesz.tamas [at] nhmus.hu e-mail címen.

A konferencián elhangzott előadásokból gazdagon illusztrált elektronikus összefoglaló-füzet készül.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött. A teremben kérjük majd a maszk viselését is. Mivel az előadóteremben a helyek száma korlátozott, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Kérjük, várja meg a visszaigazoló e-mailt!

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Sorry… This form is closed to new submissions.